Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθη ο ύποπτος για τις βομβιστικές επιθέσεις στη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ

Συνελήφθη ο ύποπτος για τις βομβιστικές επιθέσεις στη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά την ανταλλαγή πυρών που προηγήθηκε της σύλληψης

Ο Αχμάντ Καν Ραχάμι, ο βασικός ύποπτος για τις βομβιστικές επιθέσεις του Σαββάτου στη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ συνελήφθη μετά από ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς στο Λίντεν του Νιου Τζέρσι, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο Αμερικανός υπήκοος αφγανικής καταγωγής, που κατοικούσε στην πόλη Ελίζαμπεθ του Νιου Τζέρσι, πολύ κοντά στη Νέα Υόρκη, συνελήφθη στην πόλη Λίντεν. Ο δήμαρχος του Ελίζαμπεθ, Κρις Μπόλγουεϊτζ, επιβεβαίωσε ότι ο ύποπτος έχει τεθεί υπό κράτηση.

Ο Ραχάμι είναι ο μοναδικός που έχει συλληφθεί μέχρι στιγμής για τις υποθέσεις αυτές, ωστόσο δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι που μίλησαν στο πρακτορείο Reuters ανέφεραν ότι οι ερευνητές θεωρούν ότι στις επιθέσεις εμπλέκονταν και άλλα άτομα.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά την επιχείρηση σύλληψης. Ειδικότερα, ο ένας από αυτούς φέρεται να χτυπήθηκε από σφαίρα στο στήθος και ο άλλος στο χέρι, Και οι δύο είχαν κληθεί στο σημείο μετά από καταγγελία για πυροβολισμούς.

http://www.protothema.gr/world/article/612079/alert-sunelifthi-o-upoptos-gia-tis-vomvistikes-epitheseis-sti-nea-uorki-kai-to-niou-tzersi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου