Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Φρίκη στη Μόρια: Βίασαν ομαδικά 16χρονο Πακιστανό και το κατέγραψαν σε βίντεο!

Οι συνήγοροι υπεράσπισης παραιτήθηκαν μόλις διάβασαν τη δικογραφία - Οι δράστες απείλησαν το θύμα με σιδερένιους λοστούς - Ιατροδικαστής επιβεβαίωσε το βιασμό

Θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις 17χρονους ομοεθνείς του έπεσε, σύμφωνα με καταγγελία, στο hot spot της Μόριας, 16χρονος ασυνόδευτος μετανάστης από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, το γεγονός συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν οι δράστες πλησίασαν το θύμα και έπειτα από απειλές και εκβιασμούς το βίασαν. Οι τέσσερις, σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποίησαν βία κατά του 16χρονου, τον οποίο απειλούσαν με σιδερένιους λοστούς, ενώ επιπλέον κατέγραψαν με τα κινητά τηλέφωνά τους τις πράξεις τους.

Το πρωί της επόμενης ημέρας, ο 16χρονος Πακιστανός κατήγγειλε το γεγονός σε εργαζόμενο σε μη Κυβερνητική Οργάνωση που επιχειρεί στο hot spot. Μετά την καταγγελία, οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και το θύμα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, τα ευρήματα της οποίας επιβεβαίωσαν όσα είχαν καταγγελθεί.

Μάλιστα, τα τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποίησαν, κατασχέθηκαν και αποτελούν στοιχεία της δικογραφίας μια και αποδεικνύουν την αποτρόπαια πράξη τους.

Οι δράστες οδηγούνται σήμερα στον ανακριτή ενώ ο 16χρονος παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι δικηγόροι που ορίστηκαν αυτεπάγγελτα ως υπερασπιστές των τεσσάρων παραιτήθηκαν αμέσως μόλις διάβασαν τη σχηματισθείσα δικογραφία.

http://www.protothema.gr/greece/article/614630/friki-sto-hot-spot-tis-morias-16hronos-pakistanos-viastike-omadika-apo-anilikous-omoethneis-tou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου