Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ο ISIS συγχαίρει τους Μουσουλμάνους μακελάρηδες της Καλιφόρνιας

Ο ISIS συγχαίρει τους μακελάρηδες της Καλιφόρνια

«Τρία ''λιοντάρια'' μας έκαναν υπερήφανους... Οι δρόμοι της Καλιφόρνια είναι γεμάτοι στρατιώτες βαριά οπλισμένους. Οι ΗΠΑ φλέγονται..».

Με τα λόγια αυτά, το Ισλαμικό Κράτος χαιρέτησε τις μαζικές εκτελέσεις που αιματοκύλισαν χτες κέντρο αγωγής ατόμων με ειδικές ανάγκες.

«Ο Θεός είναι μεγάλος. Αυτή είναι η ''κόλαση'' με την θέληση του θεού», έγραψαν οι τζιχαντιστές.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ξεκίνησαν να πανηγυρίζουν για τις μαζικές εκτελέσεις στο Σαν Μπερναντίνο αμέσως μετά το μακελειό δημιουργώντας το hashtag #America_Burning αν και, όπως επισημαίνει ο αμερικανικός Τύπος, δεν έχουν αναλάβει την ευθύνη για τις εκτελέσεις.

Την ώρα που οι αμερικανικές αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν τα κίνητρα των δραστών εστιάζοντας τις έρευνές τους στην οικογένεια του ζευγαριού, έρχονται στη δημοσιότητα στοιχεία για την ζωή τους.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία νεκρός είναι ο Σαγιέντ Φαρούκ, 28 ετών και η σύζυγός του Τασφίν Μαλίκ, 27 ετών.



Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο δύο χρόνια και είχε αποκτήσει μία κόρη, μόλις έξι μηνών. Λίγο πριν πάρουν τα αυτόματα όπλα για να σπείρουν το θάνατο στο κέντρο αγωγής ατόμων με ειδικές ανάγκες , άφησαν το μωρό τους στη γιαγιά, λέγοντας πως είχαν ραντεβού στον οδοντίατρο.

Ο Φαρούκ δεν είχε σχέσεις με τον πατέρα του. Μετά το διαζύγιο των γονιών του, έμεινε με τη μητέρα του η οποία δεν ήθελε να βλέπει στα μάτια της τον πρώην σύζυγό της. Όπως λέει ο πατέρας του Φαρούκ, «ο γιος του ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος , βαθιά θρησκευόμενος. Πήγαινε από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι και στο μεσοδιάστημα προσευχόταν. Ήταν ένας Μουσουλμάνος».

Η Μαρία Γκουτιέρες, γειτόνισσα του ζευγαριού, δήλωσε στο «CBS News» για τον Φαρούκ: «Τα τελευταία δύο χρόνια είχε γίνει πιο θρησκευόμενος και φόραγε ανάλογα ρούχα. Άφησε μούσι και το μακρύ μπλουζάκι του έμοιαζε με φόρεμα. Φορούσε επίσης ένα καπέλο στο κεφάλι. Η μητέρα του ήταν νοσοκόμα και ο αδερφός του ήταν στο στρατό».

http://www.protothema.gr/world/article/532760/tzihadistes-piso-apo-to-makeleio-stin-kalifornia-tria-liodaria-mas-ekanan-uperifanous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου