Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Σοκ στο μετρό του Λονδίνου: Μουσουλμάνος μαχαίρωσε επιβάτη στο λαιμό!

«Αυτό συμβαίνει όταν γ...ς τη μητέρα Συρία: «Τρομοκρατική ενέργεια» η επίθεση στο μετρό του Λονδίνου

Ένας άνδρας κρατώντας ένα μαχαίρι επιτέθηκε σε έναν πολίτη σε ένα σταθμό του μετρό στο ανατολικό Λονδίνο χθες το βράδυ, φωνάζοντας, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης "Αυτό είναι για τη Συρία", πριν οι αστυνομικοί χρησιμοποιήσουν ένα όπλο τέιζερ (ηλεκτροσόκ) για να τον συλλάβουν. Η επίθεση χαρακτηρίστηκε από τις αρχές τρομοκρατικό συμβάν.

Μια λίμνη αίματος κοντά στα μηχανήματα ακύρωσης εισιτηρίων στον σταθμό υπόγειου σιδηροδρόμου στο Λέιτονστοουν, 10χλμ ανατολικά από το κεντρικό Λονδίνο ήταν ορατή σε σε ερασιτεχνικό βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter, που δείχνει τον ύποπτο δράστη να βρίσκεται αντιμέτωπος με αστυνομικούς, λίγο μετά τις 21:00 ώρα Ελλάδας.



Η αστυνομία ανέφερε πως οι αρχικές αναφορές υποδείκνυαν ότι ο άνδρας απείλησε επίσης και άλλους παρευρισκομένους. Ένας πολίτης υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς από τις μαχαιριές του δράστη, που δεν φαίνεται να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του, ενώ δύο άλλοι πολίτες υπέστησαν ήσσονος σημασίας τραύματα.

http://www.newsit.gr/kosmos/Londino-Sokaristika-vinteo-Maxairose-andra-sto-laimo-fonazontas-ayto-einai-gai-ti-Syria-/450666

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου