Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Φρίκη! Το θηρίο ξαμολήθηκε! Ο πολιτισμός μας κινδυνεύει! Όχι από τους τζιχαντιστές. Αλλά από τα σχόλια στο facebook…

Δείγμα «προοδευτικού» μυαλού:

Της Sabrina Hoffmann, επικεφαλής των Social Media τηςHuffington Post στη Γερμανία

«Μετά από τις επιθέσεις στο Παρίσι, η ηθική τάξη έχει κατεδαφιστεί, κάθε αναστολή έχει φύγει, το θηρίο έχει ξαμοληθεί. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την καταστροφή των αξιών μας. Αλλά όχι επειδή ισλαμιστές ηλίθιοι τις απειλούν. Αλλά επειδή ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού έχει αποκηρύξει τις αρχές της δημοκρατίας.

Όποιος κοιτάζει τα σχόλια που δημοσιεύονται στο Facebook συναντά ένα τείχος μίσους. Είναι αφόρητα, είναι τρομακτικά, είναι δυνατά. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εκτοξεύονται ομοβροντίες λέξεων. Εκατοντάδες σχόλια. Χωρίς σκοπό και νόημα, χωρίς σύνδεση. Ένα ατελείωτο μίσος.

Οι επιθετικοί Γερμανοί έφεραν τη Γερμανία πίσω στο Μεσαίωνα. Το μόνο πράγμα που λείπει είναι δάδες και δίκρανα. Ο όχλος που θέλει λιντσάρισμα κραυγάζει εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. Μια γυναίκα συνεργός των επιθέσεων του Παρισιού ονομάζεται "σκ..ό" ή "μαντιλοφορούσα μουσουλμανική πόρνη" ή "σκ..φατσα".

Φυσικά αυτό που οι τρομοκράτες έχουν κάνει είναι ασυγχώρητο. Φυσικά πρέπει να καταπολεμηθούν. Αλλά η προθυμία με την οποία πολλοί Γερμανοί ζητούν βία και αίμα και εκδίκηση με φοβίζει. Ακούγεται σαν φράσεις από την Αγία Γραφή ή το Κοράνι. Ακούγεται σαν μια επιστροφή στην αρχαιότητα, όταν το ένστικτο και η κτηνωδία βασίλευαν».



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου