Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Και ο Γεωργιανός δολοφόνος του κοσμηματοπώλη αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου!

Και ο δολοφόνος του κοσμηματοπώλη αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου!

Ο Γεωργιανός Ρομπέρτο Σοχακιάν, που σκότωσε τον 27χρονο στη Θεσσαλονίκη αποφυλακίστηκε πριν λίγες εβδομάδες χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου

Πριν ένα μήνα και κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου, αποφυλακίστηκε ο 38χρονος Γεωργιανός ληστής που πυροβόλησε και σκότωσε 27χρονο κοσμηματοπώλη το πρωί της Τρίτης στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Ο Ρομπέρτο Σοχακιάν βγήκε από το σωφρονιστικό κατάστημα στις αρχές Αυγούστου όπου εξέτιε ποινή πολυετούς κάθειρξης, για παραβιάσεις του νόμου περί ιδιοκτησίας και ναρκωτικών.

Λίγες εβδομάδες μετά τη δολοφονία του εστιάτορα στην Ύδρα από Γεωργιανούς ληστές οι οποίοι και αυτοί είχαν πετάξει στην ελευθερία κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου, ήρθε η υπόθεση του άτυχου κοσμηματοπώλη για να αποδείξει για άλλη μια φορά ότι η αποφυλάκιση, γενικώς χωρίς να εξετάζονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της κάθε περίπτωσης οδηγεί σε τραγικά συμβάντα.

Το περιστατικό που στοίχισε τη ζωή στο νεαρό κοσμηματοπώλη εκτυλίχθηκε χθες το πρωί στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Ο 27χρονος βρισκόταν στο κατάστημα του μαζί με την 54χρονη μητέρα του όταν εισέβαλε ο Γεωργιανός ληστής ο οποίος αφού πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό στη συνέχεια ζήτησε από τον κοσμηματοπώλη να του βάλει στο σάκο που κρατούσε κοσμήματα αξίας περίπου 20.000 ευρώ.

Ο 27χρονος αντέδρασε και τότε ο αδίστακτος ληστής τον πυροβόλησε δύο φορές στην κοιλιά τραυματίζοντας τον σοβαρά. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου σήμερα παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί εξέπνευσε.

Ο Γεωργιανός συνελήφθη μετά από καταδίωξη και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

http://www.protothema.gr/greece/article/507444/kai-o-dolofonos-tou-kosmimatopoli-apofulakistike-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου