Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Εάν δεν είχαμε «δημοκρατικές» κυβερνήσεις ποιος θα επέβαλε πρόστιμο σε έναν κουρέα που δεν κουρεύει γυναίκες;

ΗΠΑ: Ένα κουρείο που έχει ανοίξει ειδικά για να εξυπηρετεί άνδρες, πρέπει τώρα να πληρώσει πρόστιμο 750 δολάρια μετά από μια κρατική έρευνα της πολιτείας της Πενσυλβάνια για«διακρίσεις» από πλευράς ιδιοκτήτη του κουρείου.

Στον ιδιοκτήτη, John Interval, επιβλήθηκε πρόστιμο $ 750 επειδή αρνήθηκε να κόψει τα μαλλιά μιας γυναίκας. Σύμφωνα με το toInterval:

«Δεν θεωρώ πραγματικά ότι έχει να κάνει με διακρίσεις – εδώ είναι ένα κουρείο ... για άντρες. Ξέρεις, δεν είμαι αντίθετος να κουρέψω μαλλιά γυναικών ... απλά όχι σε αυτό το κατάστημα. Ούτε καν έχω τον εξοπλισμό για να ασχοληθώ με τα μαλλιά των γυναικών», είπε ο Interval..

Η φερόμενη πελάτισσα, η οποία αναγκάστηκε να υπομείνει την ταλαιπωρία να βρει άλλο κουρείο που κόβει μαλλιά γυναικών, υπέβαλε καταγγελία και μετά από έρευνα η πολιτεία επέβαλε πρόστιμο κατά του κουρέα.

Ο οποίος κουρέας θα πληρώσει φυσικά, το πρόστιμο, γιατί αν αρνηθεί να πληρώσει πιθανόν να τον επισκεφτούν ένοπλοι κυβερνητικοί πράκτορες με περαιτέρω εντάλματα και συμπληρωματικές μεθόδους εξαναγκασμού συμπεριλαμβανομένων προστίμων, μηνύσεων και πιθανής φυλάκισης ή / και οικονομικής / κοινωνικής εξαθλίωσης για τον ιδιοκτήτη.

Στις ΗΠΑ, πολιτειακές και ομοσπονδιακές «δημοκρατικές» κυβερνήσεις δίνουν εντολές για κουρέματα μαλλιών, κατασκευή ‘γαμήλιων’ τουρτών και τράβηγμα ‘γαμήλιων’ φωτογραφιών, υπό την απειλή προστίμων και άλλων κυρώσεων.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου