Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Οι φιλοσκοπιανοί κλιμακώνουν την ανθελληνική δράση τους εντός Ελλάδας και εκτός


Mavrov

Η φιλοσκοπιανή οργάνωση ονόματι «United Macedonian Diaspora Canada» κλιμακώνει την ανθελληνική της προπαγάνδα. Στις 26 Απριλίου, μάζεψε μερικές δεκάδες απολογητές της σκοπιανής προπαγάνδας σε σχισματική «εκκλησία» στο Οντάριο του Καναδά, για μια γιορτή την οποία αποκαλούν «Vecer Za Voden». Εκεί, ακούστηκαν τα όσα αναμασά εδώ και δεκαετίες η σκοπιανή προπαγάνδα περί «καταπίεσης» των δικαιωμάτων της «μακεδονικής» μειονότητας, η οποία κατ' αυτούς αποτελείται από «εκατοντάδες χιλιάδες» άτομα.

Έτσι μάθαμε πως μια Ευγενία Νατσουλίδου από την Έδεσσα (την οποία αποκάλεσαν «Voden»), αντιπρόσωπος της εν λόγω οργάνωσης στην Ελλάδα, αναλαμβάνει «πρωτοβουλίες» για την προώθηση της «μακεδονικής» γλώσσας στην ΕΕ, όπου αναζητείται και «υποστήριξη» (βλ. παράδες) για ένα έντυπο ονόματι «Zadruga» που κυκλοφορούν στη ζούλα οι φιλοσκοπιανοί στην Έδεσσα, ένα αντίστοιχο έντυπο στην Θεσσαλονίκη ονόματι «Loza», αλλά και ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο, το «Voden Makedonsko Internet Radio».

Ποιος είναι, όπως οι ίδιοι λένε, ο μακροπρόθεσμος στόχος τους: να ανοίξουν ένα «Μακεδονικό Πνευματικό Κέντρο» στην Έδεσσα, όπου θα «διδάσκεται» η «μακεδονική». Αλλά, αναζητούν και χρήματα για τη νομική δράση της Νατσουλίδου κατά της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που την πήρε χαμπάρι και αποκάλυψε τις αντεθνικές της δραστηριότητες. Στην «συγκέντρωση» των φιλοσκοπιανών στο Οντάριο, μίλησε ένας Jim Daikos, ο οποίος φέρεται να κατάγεται από τη χώρα μας.

Στις 27 Απριλίου, ακολούθησε και άλλη μια «εκδήλωση», το λεγόμενο «Canadian Macedonian Leadership Conference 2013», στην σχισματική «εκκλησία» Sveti Kliment Ohridski Macedonian Orthodox Cathedral, στο Τορόντο. Εκεί μαζεύτηκαν όλοι οι μετέχοντες στο φιλοσκοπιανό λόμπι της Βόρειας Αμερικής. Τους παριστάμενους, χαιρέτισε ο πρέσβης των Σκοπίων Ljuben Tevdovski κι ένας Σκοπιανός από τις ΗΠΑ, που μετέχει στο κοινοβούλιο των Σκοπίων, ονόματι Pavle Sazdov.

Είναι πλέον σαφές ότι η πέμπτη φάλαγγα, κλιμακώνει τη δράση της. Η ελληνική Πολιτεία οφείλει να λάβει τα μέτρα της και να στραφεί ποινικά εναντίον όλων όσων την προδίδουν, δραστηριοποιούμενοι μάλιστα εντός της ελληνικής επικράτειας. Να ξεφορτωθούμε τους Εφιάλτες ΤΩΡΑ!

http://www.elkosmos.gr/ethnika-themata/ethnika-themata/aigaio/12764-2013-05-08-13-26-53.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου