Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Ένα δείγμα το πως σκέπτονται άτομα που ανήκουν σε οικολογικές οργανώσεις,σε διάφορες Λέσχες και γενικά στην ισχυρή παγκόσμια ελίτ

"Αν θα επανενσαρκωνόμουν θα ήθελα να επιστρέψω στη γη ως δολοφονικός ιός του ανθρώπινου πληθυσμού για να τον μειώσω σε χαμηλότερα επίπεδα."
- Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, συνιδρυτής της World Wildlife Fund (WWF)

"Ένας συνολικός παγκόσμιος πληθυσμός της τάξης των 250-300 εκατ. ατόμων, δηλαδή μια μείωση 95% από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανική."
- Τεντ Τέρνερ, ιδρυτής του CNN και μεγάλος χορηγός του ΟΗΕ

"Είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η Κατάλληλη Μεγάλη Κρίση ".
- David Rockefeller, εκτελεστικός διευθυντής της Λέσχης της Ρώμης

* Κατάσταση διαρκούς ανισορροπίας.

Θα επιτευχθεί με την Τεχνητή κατασκευή κρίσεων, που θα υποβάλουν τα άτομα σε συνεχή απειλή - σωματικά, ψυχικά, οικονομικά και συναισθηματικά.
Πολύ κουρασμένοι και "πνιγμένοι" για να αποφασίσουν τη δική τους μοίρα, οι πληθυσμοί θα είναι συγχυσμένοι και με τσακισμένο ηθικό σε τέτοιο βαθμό..
που θα έχει ως αποτέλεσμα, μια απάθεια σε μαζική κλίμακα καθώς θα βρίσκονται "αντιμέτωποι με πάρα πολλές επιλογές"

* Δυτικός εμπορικός συνασπισμός.

Με την επέκταση της NAFTA σε όλο το Δυτικό Ημισφαίριο, το Μεξικό, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, θα σχηματιστεί τελικά και μια "βορειοαμερικανική Ένωση", κατά τα πρότυπα της αντίστοιχης Ευρωπαϊκής.

* Ένα παγκόσμιο Σύστημα Νόμων & Επιβολής Εξουσίας.

Το Διεθνές Δικαστήριο θα γίνει το μοναδικό νομικό σύστημα παγκοσμίως. Επιπροσθέτως, όπως ο ΟΗΕ παρεμβαίνει στα περισσότερα σημεία ταραχών παγκοσμίως (π.χ. η σημερινή περίπτωση του Αφγανιστάν), το ΝΑΤΟ θα γίνει σταδιακά ο παγκόσμιος στρατός του ΟΗΕ.

* Κεντρικός έλεγχος της Παιδείας.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους προωθείται η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ένωση της Βορείου Αμερικής και η μελλοντική της Ένωση της Ασίας, είναι επιδίωξη της συλλογικού και εντεινόμενου ελέγχου της εκπαίδευσης γενικότερα, ώστε να καταστεί δυνατή η παγκοσμιοποίηση
"Ενός κόσμου" ("One World") που θα έχει αποστειρωθεί
από την Παγκόσμια αλήθεια για ο παρελθόν.

Υποστηρίζουν δε ότι η σημερινή νεολαία είναι σχεδόν τελείως άσχετη με θέματα σχετικά:

με τα διδάγματα της ιστορίας,
των ατομικών ελευθεριών και
της έννοιας της ελευθερίας

και πως αυτή η άγνοια θα απλοποιήσει το πρόγραμμα τους.

Σύμφωνα με όλες τις θεωρίες πλέον, στον πυρήνα βρίσκεται μία ισχυρή και μυστικοπαθής ομάδα παγκοσμιοποίησης που συνωμοτεί..
ώστε να επιτύχει να εξουσιάσει τελικά τον κόσμο μέσα από μια αυτόνομη Παγκόσμια κυβέρνηση..
η οποία θα αντικαταστήσει τα κυρίαρχα κράτη και τις άλλες μορφές ελέγχου..
ανατρέποντας τις ισορροπίες της εξουσίας διεθνώς.

με προσχημα το ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ που οι ιδιοι
δημιουργησαν..

Προσχέδιο του σχεδίου αυτού αποτελεί η ψυχρότατη και κυνικότατη περιγραφή του βιβλίου του Zbigniew Brzezinski, "Μεταξύ δύο εποχών: Ο ρόλος της Αμερικής στην τεχνοτρονική Εποχή" (Between Two Ages: America's Role in the Technetronic Era)

Ο Brzezinski είναι επίσης συνεργάτης του Henry Kissinger και είναι γνωστός για τις παρουσιάσεις του σε διάφορα συνέδρια της Bilderberg.
Ο ίδιος προβλέπει, στα πλαίσια της νέας παγκόσμιας τάξης, εξάλειψη της μεσαίας τάξης..
Μόνο άρχοντες και υπηρέτες.

ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ..

"Είμαστε κοντά σε μια χρονική στιγμή όπου ολόκληρη η ανθρωπότητα θα βιώσει ένα παγκόσμιο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ένα είδος Παγκόσμιου Σχέδιου Μάρσαλ για την αντιμετώπιση των αιτίων της φτώχειας, της ταλαιπωρίας και της περιβαλλοντικής καταστροφής σε όλη τη γη."
- Al Gore, Earth στο Υπόλοιπο

"Στη Φύση η οργανική ανάπτυξη των ειδών ακολουθεί ένα ρυθμιστικό σχέδιο (master plan), ένα σχέδιο (Blueprint). Ένα τέτοιο "κατευθυντήριο σχέδιο", λείπει από τη διαδικασία της αύξησης και ανάπτυξης του παγκόσμιου συστήματος. Τώρα είναι η ώρα να καταρτίσουμε ένα γενικό σχέδιο για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την παγκόσμια ανάπτυξη, που να βασίζεται στην παγκόσμια κατανομή του συνόλου των πόρων και σε ένα νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Δέκα ή είκοσι χρόνια από σήμερα θα είναι μάλλον πολύ αργά. "
- Λέσχη της Ρώμης, η ανθρωπότητα σε σημείο καμπής

"Η έννοια της εθνικής κυριαρχίας υπήρξε η αμετάβλητη, πράγματι ιερή αρχή των διεθνών σχέσεων. Είναι μια αρχή όμως που θα αποφέρει μόνο αργά και διστακτικά στις νέες απαιτήσεις της παγκόσμιας περιβαλλοντικής συνεργασίας."
- έκθεση Επιτροπής του ΟΗΕ για την παγκόσμια διακυβέρνηση

"Η δημοκρατία δεν είναι πανάκεια. Δεν μπορεί να οργανώνει τα πάντα και αγνοεί τα δικά της όρια. Τα γεγονότα αυτά θα πρέπει να αντιμετωπίζουν σε αυτή τη βάση.
Όσο ιερόσυλο και αν αυτό μπορεί να ακούγεται
η δημοκρατία δεν είναι πλέον κατάλληλη για τις προκλήσεις του μέλλοντος.
Η πολυπλοκότητα και η τεχνική φύση πολλών από τα προβλήματα σήμερα, δεν επιτρέπουν πάντοτε σε εκλεγμένους αντιπροσώπους να πάρουν αρμόδιες αποφάσεις στο σωστό χρόνο. "
- Λέσχη της Ρώμης, την πρώτη παγκόσμια επανάσταση

"Κατά την άποψή μου, μετά από πενήντα χρόνια υπηρεσίας
στο σύστημα των Ηνωμένων Εθνών, έχω αντιληφθεί πως είναι ύψιστης προτεραιότητας και απολύτως απαραίτητη
μία σωστή παγκόσμια κυβέρνηση.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα σημερινά πολιτικά και οικονομικά συστήματα δεν είναι πλέον κατάλληλα και θα οδηγήσουν στο τέλος της εξέλιξης της ζωής στον πλανήτη. Πρέπει επομένως επειγόντως να αναζητήσουμε νέους τρόπους.
- Δρ Robert Muller, Βοηθός Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ

"Τα Έθνη, ως αποτέλεσμα θα εκχωρήσουν μερίδες της κυριαρχίας τους προς τη διεθνή κοινότητα και τις διεθνείς αρχές για να δημιουργηθεί ένα νέο σύστημα διεθνούς περιβαλλοντικής διακυβέρνησης, ως μέσο επίλυσης κρίσεων
που δεν είναι δυνατον να διευθετηθούν αλλιώς."
- Lester Brown, Worldwatch Institute

"Μία έντονη και αγχωτική ευαισθητοποίηση είναι σε εξέλιξη που υποδεικνύει πως θεμελιώδεις αλλαγές θα πρέπει να λάβουν χώρα στην παγκόσμια τάξη και τις δομές της εξουσίας, στην κατανομή του πλούτου και του εισοδήματος."
- Λέσχη της Ρώμης, η ανθρωπότητα σε σημείο καμπής

"Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει πραγματικά η κοινωνία μας, είναι μέσω του εκφοβισμού των ανθρώπων με τη πιθανότητα μιας καταστροφής."
- Ομότιμος Καθηγητής Daniel Botkin

"Η ανθρωπότητα κάθεται πάνω σε μια ωρολογιακή βόμβα. Αν η συντριπτική πλειοψηφία των επιστημόνων σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν δίκιο, έχουμε μόνο δέκα χρόνια για να αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή που θα μπορούσε να στείλει ολόκληρο το κλιματολογικό σύστημα του πλανήτη σε μια δίνης επικής καταστροφής με ακραίες καιρικές συνθήκες, πλημμύρες, ξηρασίες, επιδημίες και κύματα φονικού καύσωνα, πέρα από οτιδήποτε έχουμε ποτέ βιώσει- μια καταστροφή δικής μας 'κατασκευής'. "
- Al Gore, An Inconvenient Truth

"Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι που προκαλούνται από την ανθρώπινη παρέμβαση, μόνο με αλλαγή νοοτροπίας και συμπεριφοράς μπορεί να ξεπεραστεί. Ο πραγματικός εχθρός, λοιπόν, είναι η ίδια η ανθρωπότητα. " Λέσχη της Ρώμης, "η πρώτη παγκόσμια επανάσταση" -The First Global Revolution

"Ο άνθρωπος είναι το πιο επικίνδυνο, καταστροφικό, εγωιστικό και ανήθικο ζώο στη γη." Michael Fox, αντιπρόεδρος της Humane Society (ανθρωπιστική εταιρία)

"Οι άνθρωποι στη Γη συμπεριφέρονται κατά κάποιο τρόπο σαν παθογόνοι μικροοργανισμοί, ή όπως τα κύτταρα καρκινικού όγκου." Sir James Lovelock, Healing Gaia

"Η Γη έχει καρκίνο και ο καρκίνος της είναι ο άνθρωπος." Club of Rome, Mankind at the Turning Point

"Η εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους δεν είναι μόνο αναπόφευκτη, αλλά και καλό πράγμα". - Christopher Manes, Earth First!

Η Μητρότητα -γέννηση παιδιού- θα πρέπει να τιμωρείται ως έγκλημα κατά της κοινωνίας, εκτός αν οι γονείς είναι κάτοχοι άδειας από την κυβέρνηση.
- David Brower, πρώτο εκτελεστικό διευθυντή της Sierra Club

"Ο μοντέρνος τρόπος ζωής και κατανάλωσης της εύπορης μεσαίας τάξης δεν είναι βιώσιμος ".
Maurice Strong, Ρίο Διάσκεψη Κορυφής για τη Γη - Rio Earth Summit

"Η μεγάλη απειλή για τον πλανήτη είναι οι άνθρωποι: υπάρχουν πάρα πολλοί, ζουν σε πολύ καλά οικονομικά επίπεδα και καίνε πάρα πολύ πετρέλαιο."
Sir James Lovelock, σε Συνέντευξη του BBC

"Ο καρκίνος είναι ένας ανεξέλεγκτος πολλαπλασιασμός των κυττάρων Πρέπει να μετατοπίσουμε τις προσπάθειές μας από τη θεραπεία των συμπτωμάτων στo "ξεπάστρεμμα" από τον καρκίνο. Η πράξη θα απαιτήσει πολλές φαινομενικά βάναυσες και άκαρδες αποφάσεις. "
Καθ. Paul Ehrlich, "η πληθυσμιακή Βόμβα"

"... Ο ιδανικός βιώσιμος πληθυσμός που προκύπτει είναι ως εκ τούτου περισσότερα από 500 εκατομμύρια αλλά λιγότερα του ενός δισ. ανθρώπων."
- Λέσχη της Ρώμης, Στόχοι για την ανθρωπότητα

Οι τρεις κύριοι στόχοι μου είναι: η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού σε περίπου 100 εκατομμύρια σε παγκόσμιο επίπεδο η καταστροφή της βιομηχανικής υποδομής και να δω την άγρια φύση, με πληρότητα όλων των ειδών,
David Foreman, συνιδρυτής της Earth First!

"Υποψιάζομαι ότι η εξάλειψη της ευλογιάς ήταν ένα μικρό λάθος. Θα μπορουσε να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξισορρόπηση των οικοσυστημάτων. "
- John Davis, εκδότης τηςΕφημερίδας Earth First!

Χωρίς σχόλια...

By George

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου